Enostavno Slovenija Prehranska dopolnila Prehranska dopolnila sem začela jemati, ko sem se odločila, da bom poskrbela za svoje telo

Prehranska dopolnila sem začela jemati, ko sem se odločila, da bom poskrbela za svoje telo

Odločitev je padla, ko sem ležala na masažni mizi in ker me ponovno masiral en znanec in to po dolgem času, mi je odkrito povedal, da sem se preveč zredila in da moja mišična masa ni ok, da mi lahko pomaga telovadba in prehranska dopolnila, ker drugače bom samo še slabša.

Seveda me je zaskrbelo po eni strani, po drugi pa sem bila jezna nanj, da je bil tako direkten in mi je povedal, da sem predebela in da naj malo poskrbim zase. Domov sem prišla prav slabe volje, a hkrati motivirana, da si sestavim načrt. Nisem hotela na fitnes k nekemu tujcu, hotela sem nekoga, ki me pozna in mi bo sestavil treninge in povedal, katera prehranska dopolnila so zame sploh ok. 

Tako sem se drugi dan vrnila k svojemu maserju in ga prosila za pomoč, kajti on se je na te stvari spoznal.  Prav lepo ga je bilo slišati, da mi bo pomagal, da dosežem moj cilj, še prej pa mi je še on povedal, kaj bi jaz potrebovala, seveda pa je poslušal mene, kakšne so moje želje.

Tako mi je sestavil:

  • Katera prehranska dopolnila naj uživam.
  • Katere vaje naj delam na fitnesu za mišično maso.
  • In kakšna naj bo moja prehrana.

To je ta občutek, ko se človek počuti dobro, da bo poskrbel zase in da bo spet poln zagona, ker bo imel moč. Jaz sem že čutila, da vse težje počnem, ker nisem imela mišične mase, moji kilogrami pa so mi pobegnili. Sedaj sem nazaj in tako bom spet nazaj v formi, pri tem pa mi bodo pomagala tudi prehranska dopolnila, da ne bom omagala, ker bom potrebovala energijo, da vse to izpeljem na dolgi rok.

Še kako pašejo prava prehranska dopolnila, ker po njih nisi utrujen, ampak si poln energije in zagona.