Enostavno Slovenija Vitamin c Na tleh sem dobila Aspirin z vitamin c

Na tleh sem dobila Aspirin z vitamin c

Danes smo šli na sprehod oziroma kar na pohod. Že zjutraj sem vzela en Aspirin z vitamin c, ker sem se počutila nekako brez energija. Predvidevala sem, da mi manjka vitamin c, pa tudi slabo vreme zadnjih dni, mislim, da ni dobro vplivalo name.

Zjutraj je bilo tudi malo čudno vreme, pa tudi napoved ni bila najbolj obetavna. Pa vendar se je kmalu vreme začelo jasniti, radarska slika je kazala nekoliko izboljšanja in odločili smo se, da gremo na pohod. Otroka sta že zavijala z očmi, meni se po pravici povedano tudi ni dalo, prvič zaradi slabega počutja, drugič pa imam ogromno dela za postoriti doma. Ampak čas, ki ga preživimo z družino, je neprecenljiv, zato sem vzela Aspirin z vitamin c in se odpravila. 

Pot ni težka, vendar je kar hud vzpon, zato je energija še kako potrebna. Brez vitamin c bi najverjetneje še težje premagala vzpon. Ko smo prišli na vrh, smo ugotovili, da je koča zaprta, ker so predvidevali oziroma je bila zelo slaba vremenska napoved. K sreči smo imeli nekaj vode še s seboj, a mi je manjkalo tisto nekaj za energijo. Še dobro, da sem doma popila dodatek vitamin c in pojedla banano. S seboj nimam navade nositi nekaj kaloričnega, ker je čez vikend odprta koča in si največkrat privoščimo štrudelj. Tokrat pa bomo morali s hriba, brez priboljška. 

Ko smo zavili z vrha, sem zagledala na tleh Aspirin z vitamin c in ga pobrala. Malo sem bila začudena, saj se ne spomnim, da bi vitamin c vzela s seboj, a sem nekako prepričana, da sem ga izgubila ravno jaz. Sedaj ga ne bom vzela, saj se ne počutim tako slabo, pa tudi energije mi ne bo dal. Saj bomo hodili navzdol in je ne bom toliko potrebovala. Mogoče mi bo pa vitamin c prišel prav, ko bomo prišli domov, saj me velikokrat po napornem pohodu, boli glava.