Enostavno Slovenija Samolepilna folija Tudi otroško sobo lahko samolepilna folija polepša oziroma naredi bolj igrivo

Tudi otroško sobo lahko samolepilna folija polepša oziroma naredi bolj igrivo

Nisem vedela, kako naj drugače dekoriram otroško sobo kakor, da mi samolepilna folija pomaga pri tem. Hčerka si je zelo želela, da bi na stenah imela pravljična drevesa in še ne vem, kaj vse. Ampak bolj, ko sem spraševala, ali kdo riše tudi po stenah, bolj sem ugotavljala, da to ne bo dobra rešitev. Kot prvo je malo takšnih, ki to znajo kot drugo, pa niso najbolj ugodni za mojo finančno zmogljivost. Seveda spoštujem, da je to umetniško delo in je cena čisto upravičena, ampak pri vseh stroških, ki jih imam, žal ne zmorem še tega. Ampak za vse se najde rešitev.

Na srečo sem imela načrt B in to je samolepilna folija, ki se dobi, v mnogo različnih dizajnih, pa še ugodna je. S hčerko sva skupaj izbrali modele, ki si jih želi imeti na stenah, nakup je bil opravljen ter težko pričakovana pošiljka na poti.

Kmalu sva naredili načrt katera samolepilna folija bo krasila, kateri del stene in lepljenje se je začelo, ob tem pa še mnogo zabave. Včasih, ko počneva, kaj podobnega s svojo hčerko prav pozabim na ves svet in se spomnim, kako je bilo včasih, ko sem bila tudi jaz brez obveznosti in skrbi. Moj mož si sicer najbrž misli, da sem zmešana, ampak mi je prav vseeno. Zdrava zabava je obvezen del življenja. 

Po dveh dneh lepljenja nama ni ostala niti ena samolepilna folija hčerkina soba pa je bila pravi pravljični raj. Če sem iskrena, bi takoj imela tudi jaz za kakšen teden takšno sobo in v njej osvobodila otroka v sebi. Prav čudovito sobo ima. Po stenah so polepljena različna pravljična drevesa, metulji in različna pravljična bitja. Njena soba je še bolj barvita, kakor je bila in sedaj je tam prava oaza za ustvarjalna bitja. 

Rešitev, ki jo je ustvarila samolepilna folija, je resnično še boljša, kakor sem pričakovala.