Enostavno Slovenija Ekstra deviško oljčno olje Ekstra deviško oljčno olje je veliko boljše od navadnega olja

Ekstra deviško oljčno olje je veliko boljše od navadnega olja

Sedaj smo bili že zelo dolgo navajeni, da smo v naši domači kulinariki, za pripravo hrane, uporabljali zgolj oljčno olje, saj nas je to olje res zelo navdušilo, ko smo se nekega dne odločili, da ga bomo preizkusili. Tako pa smo bili nad okusom, ki ga daje oljčno olje tako navdušeni, da smo takrat res zamenjali olje, ki smo ga uporabljali.

Ekstra deviško oljčno olje je veliko boljše od navadnega olja

Tako pa smo se pred kratkim nekaj pogovarjali s sosedom, kjer pa smo ravno prišli na temo olja, ki ga uporabljamo doma. Nato pa nam je ta povedal, da je nedolgo nazaj prvič preizkusil ekstra deviško oljčno olje, ter ga je to povsem fasciniralo s svojim okusom, ki ga daje hrani. Tako pa nam je tudi predlagal, da ga preizkusimo, saj v kolikor uporabljamo navadno oljčno olje, nam bo ekstra deviško oljčno olje še toliko bolj všeč.

No zato pa smo se res odločili, da bomo kupili ekstra deviško oljčno olje, ter videli, če je res tako okusno, kot nam je pravil sosed. Tako pa, ko smo ga preizkusili, smo bili res zelo fascinirani nad samim okusom, ki ga je ekstra deviško oljčno olje dalo naši hrani. Tako pa smo se tudi malo zanimali, zaradi česar pa sploh pride do tako dobrega okusa in pa kaj je sploh razlika med tem oljem in pa navadnim oljčnim oljem.

Izkazalo pa se je, po temu, ko smo se malo pozanimali o temu, da je ekstra deviško oljčno olje, del prvega stiskanja oljk, kar pa pomeni, da se mu ne doda nobenih umetnih snovi, ter je tako to olje veliko bolj naravno in pa posledično tudi okusno, od navadnega oljčnega olja. Poleg tega pa je to pomenilo tudi to, da je ekstra deviško oljčno olje veliko bolj zdravo, kot ostala olja, kar pa se nam je zdelo tudi zelo pomembno, saj olje načeloma ni ravno zelo zdrava hrana, oziroma dodatek.